Gör följande före kalibrering. Installera den senaste DJI Go-appen. Se till att drönarbatteriet har en laddningsnivå över 50 procent. Kalibrera IMU, starta radiosändaren och anslut den till den mobila enheten. Placera drönaren på en plan yta med vikta armar och slå på den. Starta DJI Go-appen, gå in i kameravyn. Gå till "main controller settings" > "advanced settings" > "sensors" > "IMU" och tryck på "calibrate IMU". Placera drönaren enligt instruktionerna i DJI Go-appen under kalibreringen. Tryck på "start calibration". Kalibrera i fem olika riktningar, en efter en. Efter att kalibreringen är klar kommer "IMU calibration complete" att dyka upp i DJI Go-appen. Gå tillbaka till kameran.

IMU-kalibrering misslyckas om drönaren inte är placerat enligt instruktionerna i DJI Go-appen. Om kalibreringen misslyckas startar du om drönaren och kalibrerar IMU igen.

Videoguide på engelska: