Varje behandlingsnod måste aktiveras med separat licens från Metashape Professional. Metashape Professional-instans som fungerar som en nätverksbehandlingsserver behöver inte aktiveras.

Så, till exempel, för lösning med 1 server och 10 bearbetningsnoder som arbetar samtidigt (alla körs på 11 olika datorer) krävs att 10 nodlåsta licenser är aktiverade på varje nod, flytande licens med antal 10 tillgängliga för alla noder, eller en kombination av nodlåsta / flytande licenser med det totala antalet 10.

Läs mer om Agisoft Metashape här: https://www.swedron.se/mjukvara/1507-437-agisoft-metashape-professional#/47-licens-node_locked/130-licens_antal_anvandare-1