Helt gratis demoversion finns på Agisofts nedladdningssida. Men demoversionen har begränsningar för spara och exportera funktioner.

Observera att både Standard- och Professional-versionerna av Metashape 1.5- och 1.6-versionerna gör det möjligt att köra den fullt fungerande testversionen från dialogrutan Aktivera produkt utan att behöva begära testnyckel.

Testlicensnyckel för professionell utgåva av Metashape kan begäras via online-webbformulär:

http://www.agisoft.com/downloads/request-trial/

Samma nyckel gäller för äldre versioner av Agisoft PhotoScan Professional.

Läs mer om Agisoft Metashape här: https://www.swedron.se/mjukvara/1507-437-agisoft-metashape-professional#/47-licens-node_locked/130-licens_antal_anvandare-1