Metod 1:

1. Starta din DJI mini 2. Eftersom statusindikatorn automatiskt börjar blinka gult, tryck och håll ner den i två sekunder (se till att drönaren har uppdaterats till senaste firmwareversionen. Om firmwareversionen är 1.0.0.0, tryck två gånger på indikatorknappen för att tända lampan) för att istället få till ett blått pulserande ljus.

2. Aktivera Wi-Fi och Bluetooth på den mobila enheten, starta DJI Fly-appen.

3. Tryck på "Connect". Efter en lyckad anslutning kan du komma åt drönarens album och ladda ner filer med 20 MB/s. (Observera att när du ansluter en mobil enhet till drönaren för första gången måste du trycka på indikatorknappen en gång för att bekräfta anslutningen.)

Metod 2:

När din DJI Mini 2 är ansluten till den mobila enheten via radiosändaren, aktiverar du Wi-Fi och Bluetooth på den mobila enheten för att ansluta till drönaren. När du valt "Playback" i DJI Fly-appen trycker du på QuickTransfer-ikonen i det övre högra hörnet. Därefter kan du ladda ner foton och videor från drönaren till din mobila enhet.