• Innan du lägger undan din DJI Mini 2:s batterier på lagring rekommenderas det att du laddar upp dem till cirka 72 procent.
  • Ladda och ladda ur batteriet en gång var tredje månad för att förbättra dess prestanda.
  • Om batterinivån är under 72 procent rekommenderas det att du laddar upp det till 72 procent innan du lägger undan det för förvaring.
  • Om batterinivån är över 72 procent laddas batteriet automatiskt efter fem dagar ur till 72 procent.