1. Om batterinivån är låg. Innan du uppdaterar, se till att drönarens batterinivå är över 15 procent och radiosändarens över 20 procent.
  2. Om din DJI Mini 2 eller radiosändare stängs av under uppdateringen. Om detta händer startar du om DJI Mini 2 och radiosändare och börjar om uppdateringen igen.
  3. Om internet kopplas bort under nedladdningen av firmware.

Om uppdateringsfelet kvarstår eller om radiosändaren inte länkas till drönaren kan det finnas firmware-inkompatibilitet mellan enheterna. Använd i så fall DJI Assistant 2 (Consumer Drones Series) på din dator för att uppdatera drönaren och radiosändaren till de senaste versionerna separat. Under uppdateringen startar drönaren om flera gånger och stängs automatiskt av efter att uppdateringen har slutförts.