När du använder DJI FPV:

1. Flyga inte i områden med kraftiga signalstörningar, t.ex. områden med starka Wi-Fi-signaler.

2. Flyga inte drönaren för långt bort eller på för låg höjd.

3. Se till att du flyger drönaren i ett säkert och obegränsat område. För detaljerade regler, se läs på om de lokala lagarna och förordningarna.

4. Följ alltid lokala lagar och bestämmelser när du flyger med FPV Goggles.

5. Innan du flyger rekommenderas det att du uppdaterar all relevant firmware för att säkerställa att du har den senaste informationen om områden med restriktioner.