Före start med DJI FPV

1. Se till att propellrarna är korrekt installerade.
  2. Se till att sensorerna är korrekt kalibrerade
  3. Se till att batterierna är fulladdade
  4. Se till att det inte finns några hinder runt drönaren (såsom fotgängare, byggnader eller träd).

Före landning med DJI FPV

1. Bestäm ett säkert landningsområde med en plan yta långt bort från vatten.
  2. Se till att det inte finns några fotgängare eller hinder i närheten.
  3. Se till att drönaren är i N-läge för att förbereda landning.

Innan din första flygning med DJI FPV

1. Se till att du har koll på all relevant officiell produktinformation.
  2. Vi rekommenderar att du tittar på tutorials för att vara fullt medveten om driftprocedurer och säkerhetskrav.