DJI Phantom 4 Pro riktar sig till professionella fotografer och hobbyister – medan Phantom 4 RTK är utformad för industriella användare inom mätindustrin som arbetar med GIS/fotogrammetri.

Phantom 4 RTK samlar in stillbildsdata med hög geografisk noggrannhet genom den integrerade RTK-positionsmodulen, ett nytt TimeSync-system samt ett specialanpassat planeringsverktyg för ruttplanering i den integrerade skärmen.