1. Innan användning markerar du två TB60-batterier som ett par, för att sedan alltid laddas dem tillsammans för att säkerställa den optimala prestandan.

2. Ladda inte omedelbart efter en flygning. Låt batteriet svalna till rumstemperatur innan.

3. Bra laddningstemperatur för TB60-batterierna ligger mellan 15 och 40 ° C .

4. Bra lagringstemperatur för TB60-batterierna ligger mellan 22 och 30 ° C . Se till att de förvaras i en miljö som är fri från fukt och aldrig i direkt solljus.

5. Om ett batteri inte kommer att användas på mer än tio dagar ska du ladda det tills batterinivån är på 40 till 65 procent och förvara det på en säker plats. Ladda och ladda ur batteriet var tredje månad för att hålla det friskt.