Driftstemperaturen för TB60-batterierna ligger mellan -20 ° C och 50 ° C. Observera att batteriets livslängd kommer att minska om batteriet används i låga temperaturer. För att optimera prestandan i kyla rekommenderas att batteriet värms upp till 15 ° C före användning.

När du laddar batterierna i en miljö mellan -20 ° C och 5 ° C aktiveras självuppvärmningsfunktionen för att höja batteriets temperatur till över 5 ° C.

Om batteriet har för låg temperatur efter att du installerat det och startat din DJI Matrice 300 RTK kommer det automatiskt att värmas upp till cirka 16 ° C till 20 ° C.