• Ett Windows 7 eller högre (64 bitars) system krävs när DJI Terra används.
  • Minsta hårdvarukonfiguration: 16 GB RAM och ett NVIDIA-grafikkort med minst 4 GB VRAM (datorkapacitet på 3,0 eller högre krävs).
  • Rekommenderad hårdvarukonfiguration: minst 32 GB RAM och minst en NVIDIA 1050 Ti.

Med dessa konfigurationskrav uppfyllda kommer varje ytterligare 10 GB RAM kunna bearbeta 4 000 stycken 4K-bilder. Ju högre systemkonfigurationen är, desto fler antal bilder kan bearbetas snabbare. Resultaten från de bearbetade modellerna påverkas inte av olika hårdvarukonfigurationer.