Du måste bestämma kameravinklarna för varje kamera. De tagna bilderna lagras i fem olika mappar som motsvarar varje lins.

Markera alla foton i en mapp, högerklicka och gå till "Properties", klicka på "Details", skrolla ner till "Camera Model", dubbelklicka på "the parameter value box" till höger för att gå till redigeringsläge och ange siffror eller bokstäver. Gör samma procedur i alla fem mappar för de fem kamerorna, namnen ska vara olika för varje kamera, till exempel kan den ställas in på: 1, 2, 3, 4, 5 eller A, B, C, D, E.