Problem

Laddningshubben laddade inte TB60-batteriet och visade ett rött ljus. Batteriet indikerade cirka 50%. Vid start av drönaren med batteriet i startade drönare inte som normalt och det upprättades ingen kontakt mellan kontrollerna och drönaren. Jag fick därför inte kontrollerad eller uppdaterad firmwarestatus.

Lösning

Genom att starta drönaren med två andra batterier så kommer man i kontakt med kontrollerna som vanligt. Därefter byter du ut ett av batterierna mot det defekta batteriet. Vid uppstart framkommer ett felmeddelande med möjligheten att uppdatera firmware på batteriet. När firmware uppdaterades fungerar batteriet som normalt igen.