Denna guide hjälper dig exportera ut flygloggar från Phantom 4 RTK handkontroll till SD-kort.

1. Montera SD-kortet i uttaget på kontrollen
  2. Starta kontrollen och gå in till Explorer-appen
  3. Klicka på Apply to all och sedan Explorer
  4. För att hitta flygloggarna, gå till D:\DJI\dji.prof.mg.gsp\LOG\tcp_769
  5. Leta upp flygloggen du vill spara. Tryck i mer än 2 sekunder på flygloggen. Klicka på Copy. Behöver du exportera fler än en använder du funktionen Multi
  6. Klicka sedan på Home och gå till SD Card. Klicka på Editor och sedan Paste. Nu ligger flygloggen på SD-kortet.