Hitta flygloggar och videoinspelningar på Windows

Android

På Smart Controller, telefoner- och plattor med operativsystemet Android hittar du flygloggar enligt guiderna nedan.

Smart Phone/mobil

1. Koppla in din smartphone till datorn.

2. Välj Transfer files

3. I Utforskaren på datorn, navigera till mappen där flygloggar lagras. Detta brukar vara Mobiltelefon (Enhet) → Phone  DJI  dji.pilot  FlightRecord

4. Nu har du kommit åt dina flygloggar. De ligger som .txt-filer och skapas under varje flygning.

Smart Controller

1. Koppla in din Smart Controller till datorn via USB.

2. En ruta kommer upp med titeln "Use USB to". Välj Transfer files.

3. I Utforskaren på datorn, navigera till mappen där flygloggar lagras. Detta brukar vara: Den här datorn\Smart Controller\Internal shared storage\DJI\com.dji.industry.pilot\FlightRecord

Hitta flygloggar och videoinspelningar på iPhone och iPad

Vad flygloggar används till

Supportärende hos DJI

Granska flygloggar på Airdata