För att ställa in Wi-Fi till Reach RS2 gör på följande sätt:

1. Öppna ReachView 3-appen och välj Reach på listan.
  2. Tryck på Plus-knappen och ange ditt Wi-Fi-nätverksnamn, säkerhetstyp och lösenord.
  3. Tryck på Save.
  4. Tryck på det tillagda nätverket och sedan Connect.
  5. Reach RS2 kommer sluta sända Wi-Fi och ansluter i stället till ditt nätverk.

Nätverkslampan blinkar snabbt medan den söker efter nätverk. När Reach väl ansluts till Wi-Fi kommer den lysa blått.

Om din enhet inte anslöt till ett Wi-Fi-nätverk växlar den tillbaka till hotspot-läge. Upprepa i så fall stegen och dubbelkolla ditt nätverksnamn och lösenord.