Du uppdaterar ReachView 3 på följande sätt:

• Efter att du anslutit till din Reach RS2 kommer du se "ReachView Updater again".
  • Vänta tills den sökt efter de senaste uppdateringarna.
  • Om det finns en uppdatering tillgänglig, tryck på "Update ReachView" och vänta. Denna process tar några minuter.
  • När det är klart, tryck på "Reboot" om och gå till app-knappen för att starta om Reach RS2.
  • Vänta tills den blå nätverkslampan slutat blinka, vilket indikerar att Reach RS2 har anslutit till ditt Wi-Fi-nätverk igen.
  • Om du använder ReachView 3-appen sveper du åt höger för att komma tillbaka till listan över enheter, uppdaterar listan och trycker på Reach. När det gäller webbläsaren behöver du bara uppdatera sidan med ReachView 3.

Din Reach RS2 är nu redo för nya uppdrag. Gör samma procedur med alla dina enheter.