Som standard har varje Reach RS2 samma namn. Därför är det bra att byta namn på dem så att de lättare går att skilja på basstationen och rovern i fältet.

(Genom att öppna menyn och trycka på den glödlampsformade ikonen kan du enkelt se vilken enhet du är ansluten till eftersom enhetens LED-lampa kommer börja blinka.)

• Anslut till den Reach RS2 som du vill använda som basstation och gå till Settings:
  • klicka på fliken General och ändra namnet. Samma namn kommer att användas som Wi-Fi-nätverksetikett när Reach är i hotspot-läge.
  • Tryck på Save.
  • Gör likadant med den andra Reach RS2.

TIPS! Använd de specialklistermärkerna från förpackningen för att markera enheterna.