Så här ställer du in basstationen för att kunna konfigurerar RTK-inställningar och kommunikation mellan basstationen och rovern:

• Anslut till basstations-enheten.
  • Öppna fliken GNSS settings och tryck på satellitsystemen.
  • Ställ in uppdateringshastighet på 1 Hz.

Ställ in LoRa-radio på Reach RS2-basstationen för att kunna sända RTK-korrigeringar:

• Gå till Correction output och välj "LoRa".
  • Ställ in "Output power" på 20 dBm och "Air rate" på 18,23 kb/s.

(OBS! Se till att du väljer lämplig Output power och frekvens i enlighet med lokala bestämmelser. Om det finns begränsningar kommer frekvensbandets begränsningar att tillämpas automatiskt.)

• Gå till Base Mode.
  • I listan RTCM3 messages ställer du in "ARP station coordinates" på 0,1 Hz och de andra på 1 Hz.

Tillämpa inställningarna!