När enheterna har konfigurerats kan du flytta ut dem till fältet. För fältarbeten behöver du ett stativ och en "survey pole". Montera Reach RS2-basen och justera stativet korrekt. Sätt rovern på stolpen och fäst LoRa-antennerna. Slå på enheterna.

(OBS! RTK kräver god satellitsikt och mottagning.)

För att ställa in basstationen:

• Anslut till basstationen.
  • Gå till Base mode.
  • Under Base coordinates väljer du "Average single" och ställer in genomsnittstid. Flytta inte basstationen medan din Reach samlar in data.
  • När positionen har beräknats, tryck på "Apply".
  • Gå till Status på basstationen för att försäkra dig om att ReachView 3 visar tillgängligt många satelliter.

Anslut till rovern och kontrollera under Status. Om allt är korrekt konfigurerat visas meddelandet Receiving corrections.