Konfigurera mobildata på följande sätt:

• Starta din mottagare och anslut enheten med ReachView 3-appen till dess hotspot.
  • Vänta tills Reach RS2 är färdig med att ladda SIM-kortet. Du kommer se nätverksfältet som indikerar att SIM-kortet är anslutet. (Om SIM-kortet kräver en PIN-kod ber appen dig att skriva in det i popup-fältet. Om du inte känner till din PIN-kod, kontakta din mobiloperatör.)
  • Gå till Mobile data och aktivera mobilt nätverk.
  • Om allt är korrekt ser du nätverksfältet och anslutningstypen bredvid batteriikonen som visar att mobildatan är påslagen!

När Reach är ansluten till internet kan du ställa in den för att få korrigeringar från NTRIP-tjänsten.