Gör följande för att koppla Reach RS2 till Wi-Fi:

• Gå till Wi-Fi.
  • Välj Wi-Fi-nätverk. Om du inte kan se din mobila hotspot trycker du på Connect to a hidden network.
  • Fyll i anslutningsformuläret. (När du ansluter till Wi-Fi, fyll i lösenord. När du ansluter till mobil hotspot, fyll i nätverksnamnet. Välj Security type och lägg till ett lösenord.)
  • Tryck på Connect. Nätverkslampan kommer då blinka blått på din Reach. Om anslutningen däremot misslyckas kommer nätverkslampan fortsätta lysa vitt.

Om anslutningen misslyckas:

• Anslut till Reach hotspot igen.
  • Kontrollera det inmatade lösenordet.
  • Kontrollera att ditt nätverk är rätt konfigurerat.
  • Testa ett annat Wi-Fi-nätverk.