Konfigurera din Reach för RTK-läge med NTRIP på följande sätt:

1. Öppna ReachView 3 och gå till GNSS settings och ställ in på följande sätt:

• Positioning mode: Kinematic
  • Elevation mask angle: 15°
  • SNR mask: 35
  • Klicka i samtliga alternativ under GNSS select
  • Update rate: 5 Hz

2. Gå till Correction input, välj NTRIP och fyll i informationen från din leverantör. Välj närmsta referensstation att få korrigeringarna från.

TIPS! Kontrollera webbplatsen för din NTRIP-leverantör för att ta reda på vilken monteringspunkt som passar dig bäst.

Om du använder VRS-tjänst måste du aktivera Send receiver's position to the provider.

3. Tryck på Apply.

OBS! Se till att din Reach har en klar vy över himlen:

Reach RS2 måste ha fri sikt över himlen (cirka 30 grader över horisonten). Det bör inte finnas några hinder som blockerar sikten, så som byggnader, träd, bilar, människor, bärbara datorer och så vidare.