Systemrapporter är viktiga för att kunna lösa information om inställningar och status för Reach. Det finns två typer av systemrapporter:

1. Enkel rapport ger ReachView 3-version, konfigurationer och nätverksinformation.
  2. Fullständig rapport innehåller en mer teknisk enhetsbeskrivning med systemloggar.

OBS! Det rekommenderas att inte publicera fullständiga rapporter offentligt, eftersom de kan innehålla känslig information som Wi-Fi, NTRIP-referenser och plats.

För att ladda ner systemrapporten behöver du bara öppna Settings i ReachView 3 och gå till General settings.