Steg 1: Koppla in Smart Controller till din dator

Med hjälp av en USB-C till USB kabel, samma kabel du laddar kontrollen med. När rutan med olika val kommer upp väljer du "Transfer files".

Steg 2: Gå till rätt mapp beroende på vilken app du flög med

Nu kommer Smart Controllern upp som mapp i din dator.

Gå till Internal Shared Storage --> DJI --> Välj appen du flög med, vanligtvis DJI Go 4 / DJI Pilot (com.dji.industy.pilot) --> FlightRecords

Spara flygloggarna du behöver!

Bonustips: Analysera loggarna på ett enkelt sätt med Airdata

Airdata är en hemsida som hjälper dig analysera loggarna. https://app.airdata.com

Skapa ett konto och ladda upp loggarna du vill analysera. Därefter kan du se flygningen i sin helhet (med spakkommandon) under "My logs" --> markera flygningen du vill analysera --> "Notifications" --> "HD Flight Player"